donderdag 10 juli 2008

woensdag 9 juli 2008: Los Angeles

Gisterenavond had ik de wekker om 8u gezet, maar om 7u waren we alletwee al op. Deed wel deugd om te slapen, al waren het maar zes uurtjes. Ons kingsize bed in het Holiday Inn lag geweldig!
Ontbeten hebben we in een Subway, vlakbij het hotel. Was lekker, maar wel heel vettig. Niet voor elke dag dus!
Na uitgecheckt te hebben zijn we vertrokken op onze zoektocht naar Teva-sandalen. In Belgiƫ kosten die een stuk meer dan hier en hier zouden ze die ook wel hebben. Ik had twee plaatsen opgezocht op het internet. Daar zijn we allebei naartoe gereden, maar die hadden helemaal niet hetgene wat wij zochten. We hebben dus heel de voormiddag rond gereden voor niets. Veel hadden we dus niet gedaan, juist omdat het hier zo'n druk verkeer was.

Deze namiddag zijn we naar Santa Monica gereden. Daar parkeerden we aan de pier. Op de foodcourt hebben we iets gegeten: Taco Bell! ;-) Smaakte ook wel! Op de pier hebben we een wandelingetje gemaakt. Nadien zijn we terug naar beneden gegaan om eventjes over het strand te wandelen. De golven zijn hier echt wel onvoorspelbaar. Ik was even rustig aan't pootje baden en opeens kreeg ik een golf half over mij! Gevolg: ik dus goed nat! (zie foto)
Om 15.15u was het tijd om naar ons volgende hotel te rijden: Holiday Inn Beverly Garland. Bij het inchecken vertelde men Raf dat de gevraagde kamer (kingsize) er niet meer was en dat we zowaar een upgrade kregen! Ze gaf ons de 'junior suite' en zei dat we heel gelukkig zouden zijn met onze kamer. En dat zijn we ook! Het is een echte mooie kamer, net een balzaal! We hebben een woonkamer, een bureau, een bed, een grote flatscreen tv... Wij klagen dus niet!


Nadat we onze kamer bewonderd hadden, zijn we naar Hollywood gereden. Daar hebben we voor het Chinese Theatre veel voet- en handafdrukken van bekende sterren gezien en betast.
Nadien zijn we nog even doorgereden naar Rodeo Drive in Beverly Hills. Het is te zeggen, uiteindelijk toch, want onze GPS kent blijkbaar verschillende 'Rodeo Drives' hier in LA. Wij zaten dus eerst op de verkeerde!
Na Beverly Hills zijn we nog even naar Bel Air gereden om daar de 'kasten van huizen' eens te bekijken. Dat was wel de moeite. Wel spijtig dat de grootste helemaal omringd zijn met ofwel groen ofwel hekken en muren.
Nu zijn we terug op onze hotelkamer. Raf en ik hebben nu wel een beetje onze klop gehad door het gebrek aan slaap gisteren. Dus we gaan in ons bedje kruipen.
Meer nieuws volgt morgen!

Geen opmerkingen: