dinsdag 29 juli 2008

Maandag 28 juli 2008: Las Vegas

Deze morgen hebben we even uitgeslapen, of toch geprobeerd. Nadat Tine eindelijk uit haar bed was (9u!), zijn we gaan genieten van ons inbegrepen ontbijt. Dit was geweldig met gerookte zalm, verse meloen en ananas, croissants, chocoladebroodjes, … Eens een keer iets anders dan spek met eieren zoals in de vorige hotels.
Na het ontbijt zijn we de hotels op de andere helft van de Strip gaan bezoeken. We hadden immers nog maar de helft gedaan. Buitengekomen waren we heel blij snel terug een hotel binnen te kunnen, want zelfs zo vroeg op de dag was het al ongelofelijk warm hier. Wat hebben we vandaag nog gezien: Planet Hollywood, MGM Grand, Showcase Mall, Excalibur, Luxor en New York New York.
In het MGM Grand hebben we leeuwen gezien, in de Showcase Mall zijn we langs de Cola shop en M&M’s World gegaan: wat een hoop rotzooi ze hier aan de man brengen! Maar wel leuk om te zien. In het Luxor hebben we in de piramide, tussen de sfinxen en tempels van het buffet genoten. In Excalibur hebben we onze ogen de kost gegeven met alle kastelen en torentjes en in New York New York hebben door authentieke NewYorkse straatjes gewandeld terwijl boven onze hoofden een achtbaan zoefde.
Na weeral een paar uur wandelen waren we dan terug in ons hotel waar we een kleine gok gewaagd hebben op de eenarmige bandieten hier, maar zoals zo vaak het geval is, wonnen de bandieten. In onze luxueuze kamer hebben we ons dan snel omgekleed om richting het zwembad te trekken wat weer een zeer goede verfrissing was.
Na een uurtje of twee zwemmen en een douche, zijn we naar de Lounge gegaan om van onze gratis appetizer (lees: avondmaal) te genieten: verse meloen, ananas, pasta, loempia, reuzegarnalen, gebakjes, choco mousse, …
Om onze reis af te sluiten hadden we gisteren tickets gereserveerd voor een show: The Blue Man Group. We kwamen daar juist op tijd aan. Het was een geweldige, zeer onderhoudende, grappige show met enkele blauwe mannen die allerlei sketches deden, muziek maakten met rioolbuizen, … Een prachtige afsluiter van onze wondermooie huwelijksreis.






Geen opmerkingen: