maandag 7 juli 2008

Just married!!!

Vrijdag was het dan eindelijk onze grote dag!!!

Vorige week had ik wel schrik dat de dag helemaal in het water zou vallen, want ze voorspelden voor vrijdag véél regen! Gelukkig veranderde dat in de loop van de week nog... Het was echt een straaaaaalende dag! Beter weer konden we ons niet wensen!


De nacht ervoor hadden Raf en ik wel slecht geslapen... Ik bij mijn ouders thuis en Raf alleen in ons groot bed! Ik ben die nacht elk uur wel een keer wakker geworden. Toen onze pa om 6.45u dan lawaai in de badkamer begon te maken, ben ik van miserie maar opgestaan!


Dan hebben we het huis nog wat in orde gemaakt: eten klaargezet, glazen gewassen, gestofzuigd, enz.


Om 9.00u moest ik bij de schoonheidsspecialiste zijn voor mijn make-up. Die maakte mijn ogen in het begin heel erg donker, had precies twee blauwe ogen! Dat heeft ze dan wel wat bijgewerkt en dus kwam het toch in orde.


Daarna ging ik snel naar huis en dan heeft Karine mijn haar gedaan. Ik was zo stom geweest om de week ervoor mijn haar te laten knippen en eigenlijk was mijn haar een beetje kort geworden om op te steken... Maar "kapster Karine" loste het op met wat meer speldjes!!! (Ik denk dat er wel zo'n 60 instaken!)


Om 11.00u was ik net klaar toen Raf voor de deur stond! Was wel spannend! Hij vond mijn jurk toch mooi, dat was al iets... ;-)


We zijn toen nogal snel vertrokken om de fotoreportage te laten maken in het Carons hofke in Merksplas en in het Begijnhof. We hebben nogal kunnen poseren!


De wettelijke trouw stelde niet zo heel veel voor, we hebben meer gehad aan onze kerkelijke trouw. Mensen complimenteerden ons met de mooie viering...


Dan op naar Hof ter Smisse voor de receptie. Dankzij het mooie weer konden we dat buiten doen. Ik was natuurlijk zo slim om bij het tweede hapje al op mijn kleed te morsen met een zongedroogde tomaat!


Na heel veel mensen gekust te hebben, konden we zelf nog even 'minglen' tussen de mensen.


Het avondfeest begon dan zo rond 19.30u. Heel veel honger hadden we niet meer, maar we hebben toch nog wel wat kunnen eten van het lekkere buffet.


Later zetten we dan het feest in met onze openingsdans "Nine Million Bicycles" van Katie Melua. Dat was de start voor een mooi avondfeest! Nadat de laatste plakijzers (de immer beruchte Chiro-mannen! ;-)) naar huis gingen, konden wij ook in ons bedje kruipen... Zeer gelukkig na deze geweldig mooie dag! Om nooit te vergeten!!!


7 opmerkingen:

Anoniem zei

Hey Tine en Raf,

Had ik Belgie geweest had ik zeker met de rijst komen gooien met jullie trouw. Voor mij is dit de eertse keer dat ik met dit soort van communicatie te maken krijg, het is voor deze oude rakker dus niet vanzelfsprekend hiermee om te gaan :-) Mijn gezin en ik wensen jullie dan ook het allerbeste voor de toekomst met alles erop en eraan. Geniet nog met volle teugen van jullie huwelijksreis en tot ziens. Een collegaduiker Manuel Geerts en zijn gezinnetje, Ingrid, Vincent en Veronique.

Anoniem zei

supermooie foto's
het feest was heel leuk ook dankzij de maten van de raf die joviaal tot en met waren en we springen geregeld binnen op de site voor foto's te kijken
goede reis en tot binnen een paar weken

ellen en tim xxx

Anoniem zei

Fijne reis


Wim Leen Kobe

Anoniem zei

Dag genieters allebei,
Goed begonnen is half gewonnen zegt het spreekwoord. En inderdaad, de trouw, het feest, het menu van de reis: het kan slechter, véééél slechter, houden zo. Geniet van jullie prille geluk.
Jullie "oude" voorzitter,
Michel.

Jasper & Leen zei

Raf, Tinne

Het was een echt feestje, goei eten, goeie tafelgenoten, ...

Wij hopen dat je geniet van de reis.

Groeten

Jasper & leen

Anoniem zei

Hallo Tine en Raf

Ben hiet bij voke aan 't proberen, want hij kreeg jullie en mijn e-mail met jullie weblog niet door.
Hopelijk slapen jullie vannacht goed en kunnen jullie morgenvroeg uitgerust aan je trip beginnen!

Groetjes
Ma, moeke en voke

Anoniem zei

Raf & Tine,

Maak er een onvergetelijke huwelijksreis van! Geniet van Amerika, maar vooral van elkaar!

Veel groetjes vanuit Merksplas!
Jan & Leen